Mobi house: Čumićevo sokače, lokal 66
062/155-6046
Mobi house plus: Borska 68
063/253-285

Zamena ekrana  mobilnog telefona

 

MobiHouse servis vrši zamenu ekrana  na većini modela poznatih proizvodjača mobilnih telefona Samsung,Iphone,Huawei,Motorola,Xiaomi, Nokia, LG Lenovo , Tesla, kao i onih manje poznatih Oppo,Vivax, Coolpad itd

Zamena ekrana se završava u istom danu, pod uslovom da je zamenski deo dostupan u Srbiji, u slučaju da ga nema na našem tržištu moguće je da ga mi nabavimo za Vas.

Cena ovakve popravke zavisi isključivo od cene zanmenskog dela, koji Vi izaberete. (original ili copija) o čemi ćemo Vas informisati na licu mesta.

Telefoni starije generacije većinom imaju odvojen ekran od touch screena tako da je moguće zameniti svaki deo posebno,iz ovog razloga kao i vrste ekrana (TFT LCD) cene ovih starih ekrana je znatno jeftinija od telefona novije generacije (OLED,AMOLED) gde je touch screen sastavni deo samog ekrana.

KADA JE POTREBNO ZAMENITI LCD!?

U slučaju pada Ili jakog pritiska može do pucanja ekrana.Lom ekrana je obično vidljiv ,ekran pocrni “razlije boje” ili se na njemi pojave štrafte.

U slučaju da imate sliku ali Vam touch screen  ne reaguje uopšte ili u nekom njegovom delu opet se mora zameniti ceo ekran. Ovakav kvar može nastati od fizičkog oštećenja, kontakta sa tečnošću kao i mnogih drugih faktora.

U slučaju da je staklo ekrana napuklo ali je slika i odziv touch screena totalno u redu, kod jeftinijih modela vrši se zamena  celog ekrana a kod skupljih modela isplativije je uraditi reparaciju stakla touch screena.

 

 

Cenovnik zamene ekrana nekih modela nalazi se na našem sajtu, neki modeli nisu navedeni a za cenu pozovite naše kontakt brojeve. 011/3241994 ili 062/1556046

Mobi House
20 godina osluškujemo Vaše potrebe znamo da je brzina i stručnost nešto što je Vaša osnovna potreba. Osnovni cilj i motiv Mobi House tima je da Vi budete zadovoljni kako kvalitetom i brzinom servisa tako i cenom.
PRONAĐITE NAS NA MAPI
Kontakt

mobihouse@eunet.rs

Mobi House, Čumićevo sokače, lokal 66: 011/3241-994

Mobi House Plus, Borska 68: 011/690-2720