Mobi house: Čumićevo sokače, lokal 66
062/155-6046
Mobi house plus: Borska 68
063/253-285

O NAMA

 

Kako 21 godinu osluškujemo Vaše potrebe znamo da je brzina i stručnost nešto što je Vaša osnovna potreba. Cilj nam je da svaki servis bude završen u roku od 24h, da Vam izađemo u susret savetima za sva Vaša pitanja i naravno osnovni cilj i motiv MobiHouse tima je da Vi budete zadovoljni kako kvalitetom i brzinom servisa tako i cenom.Iznad svega želimo da ostanemo ono što smo od početka servis kome možete verovati, što dokazuju naše recenzije na Googlu i veliki broj naših stalnih i vernih mušterija.

 

Mi smo jedini servis koji neće naplatiti konstataciju kvara na Vašem uređaju.

 

Servis mobilnih telefona MobiHouse je servis sa najdužom tradicijom u Beogradu, postoji od 2000 godine. Kao pioniri u ovom poslu za 21 godnu stekli smo veliko iskustvo , ali i dalje vredno učimo kako bi uvek mogli da se uhvatimo u koštac sa najzahtevnijim kvarovima i brzo naučili sve inovacije vezane za hardver i softwer na mobilnm telefonima..

Servis MobiHouse će popraviti većinu kvaraova na mobilnim telefonima i tabletima u najkraćem mogićem roku. Trudimo se da svaki uredjaj koji stigne na servis bude završen u istom danu. Teže i kompleksnije kvarove rešavamo u roku od 24h, Naravno da postoje problemi i kvarovi koji po svojoj prirodi iziskuju više vremena , u slučaju da Vaš telefon mora da ostane duže od 24h na servisu biće Vam ponudjen zamenski telefon.

MobiHouse je jedini servis koji Vam daje garanciju na odradjen servis.

U MobiHouse servisu vršimo popravke svih modela mobilnih telefona i tableta, od starih dobrih GSM modela do modela najnovije 5g generacije.Pored standardnih marki SAMSUNG, IPHONE, HUAWEI, XIAOMI, NOKIA, MOTOROLA , BLACKBERRY,LG,ALCATEL,HTC ,MEIZU,LENOVO ,MICROSOFT,SONY,TESLA  telefona mi možemo popraviti i manje zastupljene marke kao SIEMEN,PANASONIC,ACER,ASUS,COOLPAD,BLU,MICROMAX,CHUWI,ALLVIEW,GIGABYTE,ONE PLUS,OPPO,PRESTIGIO,SHARP,VARNEE,VIVO,ZTE.

Mobi House
20 godina osluškujemo Vaše potrebe znamo da je brzina i stručnost nešto što je Vaša osnovna potreba. Osnovni cilj i motiv Mobi House tima je da Vi budete zadovoljni kako kvalitetom i brzinom servisa tako i cenom.
PRONAĐITE NAS NA MAPI
Kontakt

mobihouse@eunet.rs

Mobi House, Čumićevo sokače, lokal 66: 011/3241-994

Mobi House Plus, Borska 68: 011/690-2720