Mobi house: Čumićevo sokače, lokal 66
062/155-6046
Mobi house plus: Borska 68
063/253-285

Zamena stakla na ekranu mobilnog telefona-Reparacija stakla LCD-a

 

Reparacija stakla ekrana na Vašem telefonu može se uraditi samo u slučaju kad je staklo ekrana puklo ali LCD I touch rade, tačnije imate sliku na ekranu bez mrlja ili linija po njemu, a odziv toucha je normalan u svakom njegovom delu. Ova procedura je složenija od zamene celog ekrana ,i isplativa je samo za skupe ekrane. Na svim  Samsung i Apple telefonima  mogu da se repariraju ekrani, I kako su oni obično skupi ,reparacija je jeftinija, ali je duža procedura. Reparacija na ostalim telefonima kao Huawei , Xiaomi, Sony, Lg  je moguća ali je pitanje isplativosti jer nekad reparacija bude malo skuplja od zamene kompletnog LCD-a.

 

Reparacija stakla ekrana podrazumeva proceduru koja se satoji iz više faza.

Prva faza je otvaranje Vašeg telefona , i vadjenje matične ploče iz njega.

Druga Faza, podrazumeva vadjenje lcd-a iz frejma , to se zavisno od vrste lcd ,radii na više načina neki od njih podrazumevaju grejanje frejma, a neki pak se vade iz ležišta tečnostima I hemikalijama za to predvidjene.

Treća faza je skidanje oštećenog stakla sa lcd-a, koje se radi na mašini predviđenoj za tu namenu. Četvrta faza je lepljenje novog stakla, koje se radi u mašini za laminaciju , gde se na otredjenoj temperaturi, pod odredjenim pritiskom i vakumom vrši mašinsko lepljeje stakla.

Peta i završna faza podrazumeva , testiranje ekrana i sklapanje telefona.

U MobiHouse servisu ova usluga se pruža već  više od 10 godina, gde smo u početku reparaciju radili ručno sa tečnim UV lepkom, sada je znatno lakše jer se kod nas ova procedura obavlja na profesionalnim mašinama i stakla koja se ugradjuju su originalna.Naše dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitet. Sama procedura traje u većini slučajeva do 24h časa od trenutka predaje Vašeg telefona na servis.

Pre primanja na servis za reparaciju, serviseri  MobiHouse će pogledati i  istestirati Vaš ekran i na licu mesta Vas obavestiti da li je reparacija moguća.

 

Cenovnik reparacije nekih modela nalazi se na našem sajtu, neki modeli nisu navedeni a za cenu pozovite naše kontakt brojeve. 011/3241994 ili 062/1556046

Mobi House
20 godina osluškujemo Vaše potrebe znamo da je brzina i stručnost nešto što je Vaša osnovna potreba. Osnovni cilj i motiv Mobi House tima je da Vi budete zadovoljni kako kvalitetom i brzinom servisa tako i cenom.
PRONAĐITE NAS NA MAPI
Kontakt

mobihouse@eunet.rs

Mobi House, Čumićevo sokače, lokal 66: 011/3241-994

Mobi House Plus, Borska 68: 011/690-2720