Mobi house: Čumićevo sokače, lokal 66
062/155-6046
Mobi house plus: Borska 68
063/253-285
HomeShopPunjačiSamsung brzi punjac od 25W PD beli

Samsung brzi punjac od 25W PD beli

2,800.00 RSD

Šifra proizvoda: P984 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Samsung  brzi punjač od 25W u beloj boji pruža vrhunsku brzinu punjenja i napredne mogućnosti za sve vaše elektronske uređaje. Ovaj punjač koristi Power Delivery (PD) tehnologiju, koja omogućava efikasno i inteligentno punjenje, prilagođavajući snagu punjenja prema potrebama vašeg uređaja. Sa snagom od 25W, ovaj punjač je sposoban brzo napuniti pametne telefone, tablete, slušalice, i druge uređaje sa PD podrškom.

Dizajniran sa fokusom na sigurnost i kvalitet, Samsung 25W PD punjač obezbeđuje pouzdano punjenje bez rizika od pregrevanja ili prenapona. Originalni Samsung proizvod garantuje visok standard izrade, što vam pruža dugotrajnu i bezbednu upotrebu. Kompatibilan sa različitim uređajima zahvaljujući univerzalnom Type-C priključku, ovaj punjač je izuzetno praktičan za svakodnevnu upotrebu kod kuće, na poslu ili dok ste u pokretu.

Elegantna bela boja dodatno ističe sofisticiranost ovog punjača, čineći ga estetski prijatnim dodatkom vaše okoline. Kompaktan i prenosiv, ovaj Samsung punjač od 25W PD je idealan za putovanja, omogućavajući vam da ostanete povezani i napunjeni gde god da se nalazite. Uz visok kapacitet punjenja i inteligentne karakteristike, Samsung 25W PD brzi punjač postaje neizostavan deo vaše digitalne rutine.

Mobi House
20 godina osluškujemo Vaše potrebe znamo da je brzina i stručnost nešto što je Vaša osnovna potreba. Osnovni cilj i motiv Mobi House tima je da Vi budete zadovoljni kako kvalitetom i brzinom servisa tako i cenom.
PRONAĐITE NAS NA MAPI
Kontakt

mobihouse@eunet.rs

Mobi House, Čumićevo sokače, lokal 66: 011/3241-994

Mobi House Plus, Borska 68: 011/690-2720